Dakshingles voor blokhutten

Dakshingles voor blokhutten zijn licht van gewicht en gemaakt van bitumen. Ook dakleien zijn gemaakt van bitumen en hebben een lager gewicht dan de meeste andere dakbedekkingen met leisteen.

Ze zijn ideaal voor het waterdicht maken van hellende daken ( waaronder blokhutten ). Dakshingles zijn goedkoop, gemakkelijk te installeren en een geweldige keuze voor doe-het-zelvers. Met wat basisvaardigheden kun je in een paar uur je blokhut bedekken!

De pluspunten van dakshingles voor blokhutten :

  1. Dakshingles zijn vaak een goedkoper alternatief voor andere dakbedekkingsmaterialen en gemakkelijker te installeren.

  2. Zelf dakbedekking aanbrengen is mogelijk met enige handigheid, want de dakspanen zijn licht van gewicht.

  3. Geen daklawaai bij regen of hagel. Andere dakbedekkingsmaterialen rammelen meer dan metalen, vooral als het hard regent.

  4. Weerbestendige shingles beschermen uw dak tegen allerlei extreme weersomstandigheden, van hevige stormen tot hagelbuien en temperaturen onder het vriespunt.

 

De minpunten van Dakshingles voor blokhutten

  1. Dakshingles kunnen 20 tot 25 jaar meegaan, maar dit hangt af van het type dakbedekking, uw geografische ligging en het plaatselijke klimaat.

  2. In een sterk geïsoleerd dak wordt door de hogere vocht- en temperatuurbelasting de maximale capaciteit van shingles bereikt, waardoor ze ongeschikt zijn voor installatie.