Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Zonnezeil of schaduwdoek

Een schaduwdoek is een duurzaam product dat u beschermt tegen de schadelijke zonnestralen. Het helpt ook uw lichaam te koelen en uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. De grote verscheidenheid aan schaduwdoeken helpt hen om een groot aantal doeleinden te vervullen, naast het bieden van de nodige bescherming.

De laatste jaren is het gebruik van schaduwdoeken echter steeds populairder geworden. Een schaduwdoek is een doek dat u aan de gevel van uw gebouw en aan opgaande structuren bevestigt om het zonlicht tegen te houden.

Deze techniek creëert een luifel waaronder u schaduw kunt creëren. Bovendien zijn ze er in vele vormen: rechthoek, driehoek of vierkant - maar ook trapeze is populair. Bovendien is deze methode om schaduw te creëren een van de goedkoopste die beschikbaar zijn.

Het verlaagt uw energierekening, verlengt de levensduur van uw planten en bespaart u kostbare tijd door de eenvoudige installatie.

Wat is een schaduwdoek?

 

 

Schaduwdoeken bieden een goedkope oplossing om uw tuin koel te houden in de zomer. Ze zijn gemaakt van een dik materiaal dat zonlicht tegenhoudt, maar water en lucht doorlaat. U kunt ze gebruiken als permanente of tijdelijke oplossing, afhankelijk van het type doek dat u koopt. Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw decoratiestijl past. Zonnezeilen zijn gemaakt van polypropyleen of polyethyleen en bestaan in vele diktes. Er worden UV-bestendige coatings aangebracht om te voorkomen dat ze na verloop van tijd verbleken.

 

 

Waarom zou ik een zonnezeil/schaduwdoek kopen?

 

 

Het gebruik van schaduwdoek kan helpen om uw tuin tijdens de hete zomermaanden op een optimale temperatuur te houden, wat belangrijk is voor de gezondheid van de planten.

Ze blokkeren de verdamping van water, waardoor planten meer vocht kunnen opnemen en beter groeien!

 

Tip: Je kunt ze verticaal aan de muur bevestigen of plat neerleggen.

 

De zonnezeilen van E-woodproducts bieden niet alleen verlichting tegen de zon, ze helpen ook uw privacy te beschermen.

U kunt een doek camoufleren door het aan de zijkant van uw schutting of muur te bevestigen, zodat alleen u en degenen die u uitnodigt het kunnen zien.

Een privacyscherm is een doek dat fysieke, visuele en auditieve privacy biedt.

Hoewel u niet door de stof heen kunt kijken, is er minder zicht in uw tuin, balkon of veranda - en dus meer privacy voor uzelf.