Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Kussen voor KING picknicktafel

Om u de best mogelijke ervaring te geven tijdens uw volgende picknick, hebben we een speciale set kussens ontworpen die onze KING Picknicktafels omtoveren tot comfortabele zitplaatsen.

Deze kussens zijn de perfecte aanvulling op uw volgend feestje. Ze zijn draagbaar, lichtgewicht en gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan! Deze picknicktafel kussens zijn verkrijgbaar voor zowel de KING als de ROYAL KING picknicktafel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u er een kunt kiezen die perfect bij uw inrichting past.

Onze tuinkussens zijn gemaakt van 210 grams Dacron Acryl stof met een Tevlon afwerking. Dit maakt ze bestand tegen vocht en vuil, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat morsen of vlekken de tuinkussens teveel aantast.

 

Als uw kussens vuil zijn, was ze dan liever met de hand dan dat u ze in de wasmachine of droger stopt. Tuinkussens houden geen stand als ze worden blootgesteld aan agressieve reinigingsmethoden zoals deze - ze kunnen beschadigd, verkleurd of vervormd raken. Het beste is om de kussens op een schaduwrijke plek te laten drogen, niet in de zon.

Gebruik alleen een vloeibaar wasmiddel voor fijne stoffen en vermijd bleekmiddelen.

 

Hoe berg ik mijn kussens voor de picknicktafels het beste op?

Laat kussens altijd drogen voordat u ze opbergt, zodat er geen schimmel ontstaat. Bewaar kussens bij voorkeur in een donkere ruimte - bijvoorbeeld onder de trap of op zolder - waar geen water bij kan komen.

Het is een goed idee om de kussens voor de picknicktafels te reinigen voordat u deze aan het eind van de zomer van buiten naar binnen haalt.