Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkussens kopen

Verfraai uw buitenruimte met tuinkussens voor uw picknicktafel of tuinbank. Wanneer u vrienden uitnodigt voor een etentje of in het weekend gaat loungen, wilt u zich comfortabel voelen. En als er een hele groep mensen in uw achtertuin is, is het nog belangrijker dat de hele omgeving prettig aanvoelt. Deze kussens zorgen ervoor dat uw gasten zich niet stijf en ongemakkelijk voelen tijdens een middagbijeenkomst of avondfeest.

De tuinkussens zijn er in zeven kleuren: mineraalblauw, marineblauw, appelgroen, antraciet taupe; en in twee maten - 57 cm of 96 cm.


Welke maat het beste past bij welke picknicktafel of tuinbank zie je direct onder de productomschrijving, zowel bij de kussens als bij de picknicktafel/tuinbank.

Onze tuinkussens zijn gemaakt van Dacron Acryl (210 gram) met een Tevlon afwerking. Dit maakt ze vocht- en vuilafstotend, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat morsen of vlekken hun uiterlijk verpesten.


Als uw kussens vuil zijn en u ze toch wilt wassen, kunt u dat het beste met de hand doen.Tuinkussens mogen niet in de wasmachine of de droger - ze zullen hoogstwaarschijnlijk beschadigd, verkleurd of vervormd raken wanneer ze aan deze harde reinigingsmethoden worden blootgesteld. Het is belangrijk de kussens te laten drogen op een schaduwrijke plaats, niet in direct zonlicht.Gebruik een vloeibaar wasmiddel dat geschikt is voor fijne textielsoorten en gebruik nooit een bleekhoudend middel.
 

Hoe berg ik mijn tuinkussens het beste op?


Zorg ervoor dat de tuinkussens altijd droog zijn voordat u ze opbergt om schimmelvorming te voorkomen. U kunt de tuinkussens het beste opbergen in een donkere ruimte waar ze niet nat kunnen worden. Het is een goed idee om kussens aan het eind van de zomer grondig schoon te maken voordat u ze de winter doorbrengt.


Contact

Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier alonze contactgegevens.