Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Verfijn houtolie

Bescherm uw houten terrassen met Verfijn houtolie

Verfijn bankirai houtolie is een geweldige manier om uw terras te beschermen, en het biedt een aantal voordelen.

Bankirai houtolie wordt alleen aangeboden in 0,75 liter, dus u zult genoeg willen hebben om het hele oppervlak van uw terras te bedekken. Als u een klein oppervlak hebt, kunt u gewoon de hele fles gebruiken. Als u een groot oppervlak hebt, raden wij u aan de eerste laag aan te brengen en die te laten drogen voordat u meer lagen aanbrengt.

Bankirai houtolie

Bankirai-houtolie is een product dat wordt gemaakt van de schors van de bankirai-boom. Het wordt sinds de oudheid gebruikt als een natuurlijk bewaarmiddel voor houten meubels, gereedschap en andere producten.

Het heeft een rijke bruine kleur met een milde, kruidige geur. De olie wordt uit de schors gewonnen door deze te stomen en vervolgens te persen om de olie eruit te halen. Het hout moet minstens zes jaar oud zijn voordat het kan worden geoogst voor het maken van deze olie. Zo zijn alle voedingsstoffen volledig ontwikkeld en klaar om in bruikbare vloeibare vorm te worden geëxtraheerd.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van bankirai-houtolie is dat het waarde toevoegt aan uw product en het tegelijkertijd beschermt tegen bederf en schade door blootstelling aan water via scheuren of andere openingen in de oppervlaktelaag (zoals die veroorzaakt door termieten).

Bankirai houtolie kan ook schimmelgroei op houten oppervlakken helpen voorkomen, omdat het natuurlijke fungiciden bevat die schimmelgroei tegengaan zonder het milieu te schaden.

Het eerste wat de meeste mensen opvalt aan Bankirai houtolie is de aangename geur - niet zoals bij andere houtoliën, die soms naar verf of vernis ruiken. Dat komt omdat Bankirai houtolie is gemaakt van natuurlijke oliën en wassen die afkomstig zijn van planten. Het bevat geen aardolieproducten of synthetische chemicaliën, en is veilig voor zowel binnen als buiten.

Een ander voordeel van Bankirai houtolie is dat het geen resten achterlaat op uw terras - het helpt zelfs het oppervlak te beschermen tegen UV-stralen die het hout anders na verloop van tijd zouden beschadigen (vooral als u in een gebied woont waar veel zon schijnt).

 

Vlonderolie

Terrasolie is een oplosmiddelvrij product op waterbasis dat zachthouten terrassen beschermt tegen rot en bederf. Het biedt ook UV-bescherming, kan worden aangebracht op het oppervlak van het terras en kan worden gebruikt op alle soorten zachthouten vloeren, waaronder sequoia, ceder, grenen en sparren.

Terrasolie wordt aangeboden in een blik van 2,5-liter zachthouten terrasolie. Dit blik van 2,5 liter is perfect voor kleinere terrassen en patio's waar u niet veel dekking of product nodig hebt - net genoeg om uw terras er jarenlang mooi uit te laten zien!

Dekolie is eenvoudig aan te brengen met een spuit of kwast, maar het is niet alleen voor het uiterlijk - het helpt uw hout ook beschermen tegen vocht en weersinvloeden. U zult langer van uw buitenruimte kunnen genieten dan ooit tevoren!