Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Beschermhoes voor picknicktafels


Bescherm uw pickticktafel met een beschermhoes

Onze dekzeilen beschermen uw picknicktafels tegen vuil, morsen en de elementen. Ze zijn gemaakt van waterdichte stof (gemaakt van PVC), hebben een duurzame achterkant en zijn ontworpen om buiten gebruikt te worden. Dit product biedt een langetermijnoplossing om uw picknicktafels te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

 

Wat is PVC?

Polyvinylchloride, of PVC, is een kunststof die in veel verschillende producten wordt gebruikt. Het kan in flexibele vormen worden gegoten en kan in verschillende kleuren worden geleverd.

Het wordt gebruikt om een grote verscheidenheid aan producten te maken, van buizen en vloeren tot speelgoed. Het wordt ook gebruikt in vele soorten verpakking voor voedsel en andere goederen, zoals plastic zakken of beschermhoezen.

 

Wat maakt deze cover zo speciaal?

Onze PVC hoezen helpen de levensduur van uw buitenmeubilair te verlengen. Ze beschermen tegen regen, sneeuw en zonneschade, zodat uw picknicktafels er jarenlang fantastisch uitzien!

Als u wilt dat uw tuinmeubelen het hele jaar door mooi blijven, zijn deze hoezen een prima investering!

Onze PVC beschermhoezen zijn gemaakt van extra dikke polyester stof. Dit materiaal is zowel waterdicht als UV-bestendig, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw meubelen in elk klimaat jarenlang meegaan.

 

Enkele suggesties over hoe ze te gebruiken:

  1. Om te voorkomen dat buitenmeubilair gaat schimmelen, moet u zorgen voor kleine openingen in de bekleding. Laat bijvoorbeeld een opening aan één kant van een picknicktafel, zodat de lucht kan stromen. Dit voorkomt condensatie op uw meubels. Omdat de luchtspleet tussen de onderkant van een tafel en de beschermhoes een continue luchtstroom toelaat, is er geen kans op schimmelgroei.

  2. Laat nooit scherpe of puntige voorwerpen onder een hoeslaken liggen, want die kunnen gaten prikken en lekkage veroorzaken.

  3. Het is belangrijk dat meubels niet onder een beschermende hoes worden geplaatst als ze nat of vochtig zijn, omdat er dan schimmel ontstaat.

  4. Als u uw meubels voor langere tijd wilt beschermen, moet u de hoezen regelmatig afnemen zodat ze kunnen luchten.