Beschermhoes tuinmeubelen

Beschermhoezen voor uw buitenmeubilair zijn een geweldige manier om uw investering te beschermen. De King picknicktafels zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar ze kunnen toch vuil worden. De beste manier om uw picknicktafels te beschermen is met een beschermhoes. De hoeslakens zijn gemaakt van stevig polyester en passen precies over de tafels, zodat ze schoon en droog blijven wanneer ze niet worden gebruikt. 

Zoekt u een goede beschermhoes om uw tuinbank of picknicktafel tijdens de wintermaanden te beschermen?

Onze beschermhoezen zijn ontworpen om te passen op onze King picknicktafels en King tuinbanken.

De hoeslakens zijn ideaal om uw tuinmeubelen te beschermen tegen regen en hagel, koud weer en winderige omstandigheden, en kunnen vooral nuttig zijn in de herfst en de winter wanneer u uw tuinmeubelen niet zo vaak gebruikt.

 

Heeft u een hoeslaken nodig?

 

Als u een King picknicktafel of een King tuinbank heeft, dan moet u eens kijken naar onze beschermhoezen. Deze hoezen zijn gemaakt van stevig polyester en passen precies over de tafels, zodat ze schoon en droog blijven wanneer ze niet worden gebruikt.

Onze hoezen zijn speciaal ontworpen voor de King picknicktafel en tuinbank, zodat ze niet alleen bescherming bieden tegen de elementen, maar er ook geweldig uitzien op uw buitenmeubilair. Als u op zoek bent naar een manier om uw tuinmeubelen schoon en droog te houden terwijl ze in opslag staan tijdens de wintermaanden of wanneer ze niet zo vaak worden gebruikt, dan zijn deze hoeslakens precies wat u nodig hebt.


Welk soort hoeslaken heb ik nodig?

 

Voor bijna elke King picknicktafel of King tuinbank vindt u een bijbehorende beschermhoes, die onderhoudsvrij en gemakkelijk te hanteren is dankzij de spanband aan de onderkant.

 

Uit welk materiaal zijn de hoeslakens vervaardigd ?

 

Onze beschermhoezen zijn gemaakt van PVC en polyester met een ademend membraan dat condensatie minimaliseert, waardoor schimmelgroei wordt voorkomen. De hoezen beschermen uw tuinmeubel tegen vuil, uitwerpselen van dieren, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden.

Dit materiaal is zeer geschikt voor de bescherming van tuinmeubelen omdat het weerbestendig en slijtvast is en geen onderhoud vergt.

PVC wordt gebruikt om kunststof te maken die duurzaam is en ook kan worden gerecycleerd. Voor het PVC-procédé wordt gewoonlijk gebruik gemaakt van een mengsel van zoutzuur, watervrij kooldioxide (CO2) of droog ijs, en chloorgas (Cl2).

Polyester is een synthetische vezel die in verschillende vormen kan worden vervaardigd, onder meer als vezel om kleding van te maken. Het is uiterst scheurvast, absorbeert zeer weinig vocht en behoudt zijn vorm goed, zelfs wanneer het uitgerekt of gedraaid is. De eigenschappen van polyester zijn onder andere elasticiteit - het vermogen van een materiaal (zoals textiel) om volledig terug te keren in zijn oorspronkelijke vorm nadat het uit deze oorspronkelijke staat is gebogen

Het materiaal van deze hoes is zo dun en licht dat hij gemakkelijk kan worden opgevouwen, opgeborgen en weinig ruimte inneemt wanneer hij niet wordt gebruikt.