''
  
1. FSC®-labelAlle ROYAL KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF). 
  
2. Geïmpregneerd Het hout van de ROYAL KING ® picknicktafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
  
3. KwaliteitDe ROYAL KING ® picknicktafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
  
4. Plankdikte 45mmDe ROYAL KING ® picknicktafels hebben een plankdikte van 45mm. Deze plankdikte is 5mm dikker dan de KING picknicktafels.
  
5. Afgeronde hoekenVeiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de ROYAL KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken.
  
6. Parasolgat 50mmInclusief parasolgat in alle ROYAL KING ® picknicktafels.
  
7. Opklapbare zitvlakken  bij E-woodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!.....................Dit is handig om bijvoorbeeld uw gras af te rijden, of als bescherming tegen de regen of uitwerpselen van vogels.
  
8. Garantie 2 jaar bij E-w oodproducts, specialist in KING picknicktafels, de beste zijn wij!.....................2 jaar garantie op alle ROYAL KING ® picknicktafels.
 
powered by myShop.com